Roihu DT 2016 etsii uusia pelaajia

Laji on pesäpallo, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Etelän pesis. Joukkueeseen kuuluu 37 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Oletko sinä seuraava pesiksen tähtipelaaja?Roihun E-tytöt hakee uusia 02-01 syntyneitä tulevaisuuden lyöntitykkejä ja lukkarilupauksia, ja toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan urheilulliseen ja energiseen porukkaan. Mukaan tarvitset alkuun vain sisäliikuntavarusteet. Joukkueen aikataulut ja lisätietoa löytyy osoitteesta wwww.roihu.fi

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 6 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Roihu DT 2016: kokoonpano